Μίτσελ: «Ξέρω πού έρχομαι»

Έτοιμος να αγωνιστεί, όποτε αυτό του ζητηθεί, τόνισε πως είναι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, έκανε σήμερα ο Μίτσελ, στην αίθουσα Τύπου στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, λίγο μετά την υπογραφή των συμβολαίων.
Ο Ισπανός τόνισε ότι ο Χιμένεθ, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή του και βεβαίωσε πως είναι σε καλή κατάσταση για να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον πρόεδρο όσο και τον τεχνικό διευθυντή που με περίμεναν τόσο καιρό. Ελπίζω να τα βγάλω μέσα στο γήπεδο αυτά που πρέπει», είπε ξεκινώντας ο 25χρονος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε: «Ο προπονητής μου είχε τηλεφωνήσει, μου εξήγησε πώς ήταν τα πράγματα, μου είπε για τους φιλάθλους ότι στηρίζουν την ομάδα. Ξέρω για την ΑΕΚ ότι είναι μία ομάδα που παίζει στην Ευρώπη και έχει καλό όνομα. Ο Χιμένεθ έπαιξε ρόλο που ήρθα στην ΑΕΚ. Καθοριστικό θα έλεγα. Ήξερα όμως σε ποιο σύλλογο έρχομαι».

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αγωνιστικά, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παίξει πολύ, αλλά έκανα συστηματικά προπονήσεις. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Θεωρώ ότι όταν μου ζητηθεί, θα μπορέσω να βοηθήσω».

Στη συνέχεια, ο Μίτσελ μίλησε και για τους λόγους, για τους οποίους δεν στέριωσε στην Πρέμιερ Λιγκ: «Όταν πήγα στην Αγγλία, πήγα κατόπιν αιτήματος του συγκεκριμένου προπονητή. Στην αρχή έπαιξα, όμως δεν υπήρξε συνέχεια. Δεν υπήρξε σταθερότητα. Αυτό είναι η κύρια αιτία, πιστεύω».

Καταλήγοντας, ο Ισπανός παίκτης μίλησε για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά: «Το κύριο προσόν πιστεύω ενός μέσου είναι να βοηθάει και αμυντικά και δημιουργικά. Αυτό πρέπει να κάνω κι εγώ».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×