ΠΑΟΚ: Έτσι πάει στον τελικό με την ΑΕΚ!

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, κάτω από άστατο καιρό και δυνατή βροχή, εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί αύριο, με την τελευταία προπόνηση που θα γίνει στο ΟΑΚΑ και θα είναι αυτή που θα δώσει τις τελικές απαντήσεις στον Ραζβάν Λουτσέσκου, σχετικά με την συγκρότηση της ενδεκάδας που θα αγωνιστεί το Σάββατο (12/5) στο ίδιο στάδιο απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές πάνω στον τομέα της τακτικής ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Σήμερα (10/5) το απόγευμα ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για την Αθήνα. Στην αποστολή συμμετέχει ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα και από αυτούς θα επιλεγούν οι 18 του φύλλου αγώνα, όπως και οι 11 του αρχικού σχήματος.

Αύριο Παρασκευή (11/5) στις 18:15 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, η συνέντευξη Τύπου του «»«Δικεφάλου» πριν τον τελικό. Το «παρών» εκτός από τον προπονητή θα δώσει και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ως εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών, ενώ για τις 19:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας, όπου παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τους τελικούς σχεδιασμούς στην έδρα του τελικού.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×