Ολυμπιακός: Περιμένει για Λάζαρο!

Ο Ολυμπιακός περιμένει τις εξελίξεις στην υπόθεση παραμονής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ΑΕΚ.

Το θέμα του Έλληνα μεσοεπιθετικού στην Ένωση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» είχε αφήσει όλα τα ζητήματα που την απασχολούσαν για μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου η ΑΕΚ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν μπόρεσε να κάνει το νταμπλ, βλέποντας τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει το back to back.

Πλέον, στον «Δικέφαλο» καλούνται να προχωρήσουν την επόμενη… μέρα και μεταξύ των ζητημάτων που «καίνε» είναι και το θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε μία συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όπου διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων.

Ο παίκτης είναι μεταξύ των παικτών που ενδιαφέρουν σε μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με το «Sportime» έχει προχωρήσει σε επίσημη κρούση προς την πλευρά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, προσφέροντας 500 με 600 χιλιάδες σε ετήσια βάση.

Έτσι, οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την υπόθεση του Έλληνα μεσοεπιθετικού, μια και δεν αποκλείεται να γίνει και μία νέα συνάντησή του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×