Ολυμπιακός: Τόσα θέλει για Οτζίτζα Οφόε

Ξένο… σώμα είναι για τον Ολυμπιακό ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε και γίνονται οι ενέργειες για να βρεθεί ομάδα που θα τον αποκτήσει.

Ο Βέλγος μέσος έφτασε το προηγούμενο καλοκαίρι στον Πειραιά, έπειτα από εισήγηση του Μπέσνικ Χάσι και έδειξε από την αρχή πως διαθέτει τρομερές δυνατότητες, βοηθώντας σημαντικά τους «ερυθρόλευκους» να προκριθούν στους ομίλους του Champions League. Ωστόσο, μετά την αποχώρηση του Κοσοβάρου προπονητή, άρχισαν τα προβλήματά του στην σχέση του με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να τεθεί στο περιθώριο, λίγες… στροφές πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Ο δυναμικός χαφ κόστισε περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ στους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να τον αποκτήσουν από την Λέγκια Βαρσοβίας και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, στο Λιμάνι θέλουν να βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ από την παραχώρησή του. Μέχρι στιγμής, ενδιαφέρον υπάρχει από την Κίνα, ενώ ο παίκτης έχει προταθεί και στην Γαλλία. Πάντως, δεν θα πρέπει να αποκλείεται η ανατροπή δεδομένων, σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποια συμφέρουσα πρόταση και ο Οτζίτζα Οφόε να επιστρέψει στους Πειραιώτες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×