ΑΕΚ: Επίσημα Αλμπάνης, κατατέθηκε η ρήτρα για Λιβάγια

Η ΑΕΚ ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Μάρκο Λιβάγια από την Λας Πάλμας και ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την παραχώρηση του Χρήστου Αλμπάνη.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Χρήστος Αλμπάνης. Η Ένωση ήρθε πριν από λίγες μέρες σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την απόκτησή του Έλληνα εξτρέμ και την Τετάρτη (23/5) η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ενημέρωσε πως έκανε αποδεκτή την τελευταία βελτιωμένη πρόταση της Ένωσης για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή, διατηρώντας παράλληλα ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Παράλληλα η ΑΕΚ ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς για να κάνει δικό της με ελεύθερη μεταγραφή τον Μάρκο Λιβάγια. Μάλιστα σήμερα έστειλε και το έμβασμα του 1.800.000 ευρώ που χρειάζονταν και ο Λιβάγια είναι ποδοσφαιριστής της Ένωσης, για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως προβλέπει και το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι δυο πλευρές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Αλμπάνη στην ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την τελευταία βελτιωμένη πρότασή της.

Η ομάδα μας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης (20%), ενώ προβλέπεται σε περίπτωση παραχώρησης του ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕ ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού, ο Χρήστος Αλμπάνης να αγωνιστεί μόνο στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ΠΑΕ εύχεται στον Χρήστο Αλμπάνη καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×