Μάνατζερ Μολέδο: «Δεν αποκλείεται να πάει στον Ολυμπιακό»!

Αρκετά πιθανό το σενάριο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ο Ροντρίγκο, καθώς ο ατζέντης του δεν απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο.

Την ώρα που η Ιντερνασιονάλ διαρρέει πως δεν επιθυμεί να παραχωρήσει τον Ροντρίγκο Μολέδο, οι φήμες ότι ο Βραζιλιάνος πλησιάζει στον Ολυμπιακό ολοένα και αυξάνονται.

Τα σενάρια για το deal αυτό ενίσχυση ακόμη περισσότερο ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Βελόζ που μιλώντας στην ιστοσελίδα Blogrevistacolorada, άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να ντυθεί ο Μολέδο στα «κόκκινα».

«Αρχικά λέω πως η Ιντερνασιονάλ είναι εκείνη που αποφασίζει για τον παίκτη. Από εκεί και πέρα όμως δεν αποκλείω την αποχώρηση του παίκτη για να πάει στον Ολυμπιακό. Ο Μολέδο έχει παίξει στην Ευρώπη και πάντα υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον εκεί. Οι εμφανίσεις του εδώ είναι και απάντηση σε όσους τον κριτίκαραν ή τον σχολίασαν άσχημα ή είπαν ανοησίες προτού γυρίσει στην πατρίδα του. Τώρα είναι θέμα του συλλόγου. Εγώ προσωπικά δεν αποφασίζω κάτι. Η ομάδα θα πάρει άμεσα την τελική της απόφαση», ήταν τα λόγια του μάνατζερ του 30χρονου ποδοσφαιριστή.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, κρατούν χαμηλούς τόνους, αν και είναι ξεκάθαρο ότι ο Μολέδο είναι η πρώτη τους επιλογή και θα την παλέψουν μέχρι το τέλος. Οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει για την ώρα, όμως, αναμένονται εξελίξεις.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×