Άρης: Δυνατά τεστ για Super League

Μολονότι ο Άρης ακόμα δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το πρόγραμμα της προετοιμασίας του και τα φιλικά που θα δώσει στην περίοδο αυτή, έγιναν γνωστά δύο νέα παιχνίδια που θα δώσει στο διάστημα της προετοιμασίας.

Έτσι, μετά την ΑΕΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης θα δώσουν άλλα δύο παιχνίδια με τις ολλανδικές Ντε Γκράαφσαπ και Βίλεμ που ανακοίνωσαν το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσουν. Συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τη Ντε Γκράαφσαπ στις 31 Ιουλίου στο Μαριενβέλντε. Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 4 Αυγούστου, ο Άρης θα ταξιδέψει στο Τίλμπουργκ για να αντιμετωπίσει τη Βίλεμ στο γήπεδό της. Η Ντε Γκράαφσαπ προβιβάστηκε από την 2η κατηγορία της Ολλανδίας στην Eredivisie, όπου η Βίλεμ φέτος κατέλαβε την 13η θέση.

Από την ΠΑΕ Άρης ανακοινώθηκε η έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Σάββα Κωφίδη. Ο 57χρονος κόουτς θ' αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή στις Ακαδημίες. Ο Σάββας Κωφίδης θα έχει υπό την επίβλεψή του όλα τα τμήματα μέχρι την Κ-14. Ο Κωφίδης αγωνίστηκε για πέντε χρόνια με την φανέλα του Άρη (1992-1997), ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνταν στις ακαδημίες του Ηρακλή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×