Ολυμπιακός: «Κοντά σε deal για Ντουάρτε»

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Ντομίνγκος Ντουάρτε στον Ολυμπιακό από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, σύμφωνα με τα οποία, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίζεται μία… ανάσα από τους Πειραιώτες, μια και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία και το Ζέεφελντ, όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «O’ Jogo» οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε ανοικτή… επικοινωνία με τα «Λιοντάρια» της ιβηρικής χερσονήσου και το deal μεταξύ των δύο συλλόγων είναι θέμα χρόνου. Ο Ντομίνγκος Ντουάρτε δεν υπολογίζεται από την Σπόρτινγκ, κάτι που έγινε και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, όταν ο παίκτης έφυγε από την Λισαβόνα για την Τσάβες ως δανεικός, όπου «έγραψε» 32 συμμετοχές.

Παράλληλα, στο εν λόγω άρθρο, γίνεται αναφορά και στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, καθώς τονίζεται πως ο Ολυμπιακός και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας τα έχουν… βρει για την μεταγραφή του παίκτη, μ’ ένα ποσό κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ και ο Ντομίνγκος Ντουάρτε θα έρθει στις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους «ερυθρόλευκους».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×