Super League: Στον… αέρα το νέο πρωτάθλημα

Μόνο θετικά δεν είναι τα σημάδια για την σέντρα του νέου πρωταθλήματος της Super League στις 25 Αυγούστου, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM» η διοργανώτρια αρχή αναμένεται να στείλει πρόσκληση στις ΠΑΕ για νέα Γενική Συνέλευση και Διοικητικό Συμβούλιο στις 30 Ιουλίου, με βασικό θέμα την υπογραφή της προκήρυξης για το νέο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, στα θέματα της ατζέντας θα βρίσκεται και η συζήτηση για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβάζονται και οι σύλλογοι που θα ανέβουν από την Football League, αλλά για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος από την σεζόν 2019-’20 με την συμμετοχή 14 ομάδων, όπως και οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Μέχρι στιγμής, οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία δεν έχουν βρει τηλεοπτική… στέγη, μένοντας στην απόφασή τους να μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής, στο… τραπέζι υπάρχει η πρόταση του Epsilon, ενώ υπάρχουν επαφές με Alpha και ΑΝΤ1 και δεν αποκλείεται η εμπλοκή της Wind.

Ωστόσο, βάσει των δεδομένων που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή, το νέο πρωτάθλημα δύσκολα θα εκκινήσει στις 25 Αυγούστου, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, ενώ ουδείς γνωρίζει πότε θα γίνει η κλήρωση για τον νέο… μαραθώνιο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×