Παναθηναϊκός: Συμφωνία Αλαφούζου με Παϊρόζ

Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ ήρθαν σε οριστική συμφωνία και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να περάσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα χέρια του Ταϊλανδού.

Οι συνεχείς επαφές μεταξύ των δύο ανδρών επέφεραν συμφωνία και όπως φαίνεται μετά από πολύμηνη αναμονή και καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα περάσει στα χέρια του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Σύμφωνα με τον «ΣΠΟΡ FM», το μόνο που απομένει είναι κάποιες τεχνοκρατικές λεπτομέρειες, ενώ στις επόμενες μέρες θα πέσουν και οι τελικές υπογραφές.

Μάλιστα για τη συμφωνία έχουν ήδη ενημερωθεί και οι νομικοί που έχουν επιφορτιστεί με τη σύνταξη του κειμένου της μεταβίβασης, οι οποίοι χθες βρέθηκαν για πολλές ώρες στα γραφεία του ΣΚΑΪ με τους συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών διήρκησαν αρκετές μέρες, αλλά φαίνεται πως τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και παρά τις φήμες περί νέας καθυστέρησης, θα έχουμε οριστική αλλαγή σελίδας.

Να σημειωθεί πως ο Ταϊλανδός «broker» έδωσε το παρών στο Σαββατιάτικο παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τη Λαμία, έχοντας στο πλευρό του τον Άβρααμ Γκραντ. Ο Ισραηλινός θα αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ, ενώ έχει ανοίξει κύκλο επαφών με τον Νίκο Νταμπίζα, με σκοπό να είναι ενήμερος για το αγωνιστικό κομμάτι.

Έτσι λοιπόν, μετά από πολύμηνη αναμονή και διάφορες αθετήσεις υποσχέσεων, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να αλλάξει χέρια, ωστόσο έχοντας δει πολλά τα τελευταία χρόνια, όλοι οι φίλοι του περιμένουν να δουν πρώτα το… χρήμα, αφού ο σύλλογος έχει ανάγκη για οικονομικές ανάσες.

Πηγή: Leoforos.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×