Μακέντα: «Μεγάλη πρόκληση ο Παναθηναϊκός»

Ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του με την έλευση του στο «τριφύλλι»

Πιο συγκεκριμένα ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε στην γερμανική ιστοσελίδα «11freunde.de» όπου και εξήγησε πως προέκυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον ίδιο.

«Ο Παναθηναϊκός έδειξε άμεσο ενδιαφέρον για εμένα. Μάλιστα ο ίδιος μίλησα με τον διευθυντή ποδοσφαίρου τους και καταλήξαμε σε συμφωνία. Για εμένα ο Παναθηναϊκός είναι μια συναρπαστική πρόκληση δίνοντας μου πολλά νέα κίνητρα. Είναι ένα μεγάλο σωματείο και εκτιμώ πολύ τόσο την ομάδα όσο και τους φιλάθλους της» είπε αρχικά ο Ιταλός επιθετικός του «τριφυλλιού» για να προσθέσει:

«Νομίζω ότι έχω την τέλεια ωριμότητα για την καριέρα μου τώρα. Παίρνω τα πράγματα πιο ήρεμα και δίνω περισσότερη προσοχή στο σώμα μου και θέλω πάντα να είμαι 100% έτοιμος. Τώρα θέλω να κάνω μια καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να επιστρέψω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο - με αυτή την ομάδα ή με κάτι άλλο. Ξέρω τι άλλο μπορώ να δώσω σε αυτό το άθλημα γιατί βλέπω καθημερινά πώς προπονούμαι. Νομίζω ότι είναι απλώς θέμα χρόνου και τύχης».

Πηγή: Leoforos.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×