Άρης: Δυσαρέσκεια για ΠΑΣ Γιάννινα και Αστυνομία

Πολλά είναι τα παράπονα του Άρη για την συμπεριφορά των ανθρώπων του ΠΑΣ Γιάννινα και της Αστυνομίας στην αναμέτρηση του Σαββάτου (22/9) στους «Ζωσιμάδες».

Οι «κίτρινοι» του Πάκο Ερέρα γνώρισαν την ήττα 1-0 από τον «Αίαντα της Ηπείρου» και απώλεσαν για πρώτη φορά βαθμούς στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο, η πρώτη «γκέλα» δεν ήταν το μόνο που απασχόλησε τους Θεσσαλονικείς από την «μάχη» της 4ης αγωνιστικής.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στη διοίκηση του Άρη υπάρχει δυσαρέσκεια για την στάση των γηπεδούχων αλλά και της αστυνομικής διεύθυνσης των Ιωαννίνων.

Πριν την σέντρα του αγώνα, άνδρες των σωμάτων ασφαλείας προκάλεσαν θέμα με ανθρώπους των «κίτρινων» που είχαν διαπιστεύσεις, αλλά δεν τους επέτρεψαν να κάτσουν στον πάγκο της ομάδας, αλλά έληξε με την επαφή που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον υπεύθυνο.

Παράλληλα, όπως τονίζουν οι Μακεδόνες, το κλίμα από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα μόνο φιλόξενο δεν ήταν, κάτι που φάνηκε και από ένα περιστατικό που κατήγγειλαν οι άνθρωποι του Άρη, όταν μία ομάδα επιχείρησε να πλησιάσει με απειλητικές διαθέσεις στο μπουθ της διοίκησης της ΠΑΕ.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×