Παπαδόπουλος: «Θέλουμε τη θετική ενέργεια των φίλων του ΟΦΗ» (video)

Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Τη στήριξη του κόσμου ζήτησε ο Νίκος Παπαδόπουλος για το ματς του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (20/01, 15:00). Με δηλώσεις του στο OFI TV, ο τεχνικός της κρητικής ομάδας υπογράμμισε την ανάγκη για τη νίκη.

Αναλυτικά είπε: «Γνωρίζουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Παναιτωλικό. Για εμάς έχουν δυσκολέψει τα πράγματα μετά το τελευταίο παιχνίδι, που δεν κερδίσαμε. Ο Παναιτωλικός είναι μια αξιόλογη ομάδα, έχει κάνει καλή πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές. Παίζουμε στην έδρα μας, θέλουμε να κερδίσουμε, υπάρχει πίεση και άγχος στην ομάδα αλλά νομίζω ότι με τη βοήθεια, που πρέπει να δώσουμε στους παίκτες όλη την εβδομάδα και με τη βοήθεια των φιλάθλων, που πρέπει να έχουν θετική ενέργεια προς τους ποδοσφαιριστές από το πρώτο λεπτό, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που τους έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη.

Κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά. Η ομάδα δεν κέρδισε στο προηγούμενο παιχνίδι, θεωρώ όμως ότι σε μεγάλη διάρκεια δεν έκανε κακό ματς. Βλέποντας κάθε ματς ξεχωριστά μπορούμε να πάμε στη συνέχεια. Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας, των φιλάθλων μας, θέλουμε τη θετική τους ενέργεια από το πρώτο λεπτό. Την έχουμε ανάγκη για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Αποστολή με Ναμπί και Μεγιάδο

Χωρίς νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Εκτός πλάνων βρίσκεται ο Παπαστεριανός, αλλά και ο τιμωρημένος Πλατέλλας. Αντίθετα, έτοιμος για ντεμπούτο είναι ο Ναμπί, ενώ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο Μεγιάδο.

Στην αποστολή των Κρητικών συμμετέχουν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Κοροβέσης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Παπάζογλου, Νάστος, Οικονόμου, Μεγιάδο, Κυριακίδης, Νέιρα, Σάσι, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Ναμπί, Βουό και Πέρσον.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×