ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-0 (τελικό): Live το τρίτο ημίχρονο στην Τούμπα

Παρακολουθήστε από το Live Chat του Onsports το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

Ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον Ατρόμητο στις 17:15.

Στην Τούμπα, ο δικέφαλος στοχεύει στο τρίποντο που θα τον φέρει πιο κοντά στο μεγάλο του στόχο απέναντι στους Περιστεριώτες που μετά το 0-0 ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό «βλέπει» μια καλή ευκαιρία στη μάχη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βέρνμπλουμ, Πέλκα και Ελ Καντουρί καθώς και στον τιμωρημένο Λέο Ζαμπά. Στην αποστολή επιστρέφει ο Χοσέ Κάνιας, ενώ εκτός παρέμειναν οι Χατσερίδης, Καρέλης και Μαλεζάς. Στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού τέθηκε και ο Δημήτρης Λημνιός που ολοκλήρωσε χωρίς πρόβλημα την τελευταία προπόνηση.

Ο Ατρόμητος έχει σημαντικές ελλείψεις. Ο Νταμίρ Κάναντι, δεν μπορεί να υπολογίζει τους τρεις δανεικούς παίκτες από τον ΠΑΟΚ, Κουλούρη, Χατζηϊσαΐα και Ουάρντα (ο τελευταίος είναι έτσι κι αλλιώς τιμωρημένος από την ομάδα, ενώ ο δεύτερος έχει δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία για τη συμπλήρωση καρτών).

Επίσης, εκτός αποστολής έχει μείνει ο Σπύρος Ρισβάνης (τραυματίας), καθώς και οι ανέτοιμοι να επιστρέψουν στην ενεργό δράση, Μούγιακιτς, Ουγκράι και Μέγερι.

Μπείτε και σχολιάσε την εξέλιξη της αναμέτρησης στο Live Chat:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×