«Βόμβα» από την Τουρκία για τον Ολυμπιακό! (photos)

Έναν ποδοσφαιριστή που απασχόλησε με όσα έκανε στον τελικό του Champions League στέλνουν στο λιμάνι και τον Ολυμπιακό!

Όσο πλησιάζει προς το τέλος της η σεζόν, αρχίζουν να «φουντώνουν» και τα μεταγραφικά σενάρια. Η ομάδα που τα… τραβάει κάθε χρόνο σαν μαγνήτης, είναι ο Ολυμπιακός. Ήδη γράφτηκαν αρκετά σχετικά με το ενδιαφέρον ομάδων προς το πρόσωπο του Κώστα Φορτούνη, με ομάδες από την Ιταλία να τον έχουν στο «στόχαστρο». Βέβαια, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φήμες για παίκτες που θέλει να βάλει στο δυναμικό της η ομάδα του Πειραιά.

Μάλιστα, ένα σενάριο από την Τουρκία έρχεται να βάλει… φωτιά, αφού αναφέρεται σε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για έναν παίκτη που θα προκαλέσει αίσθηση. Σε πρόσφατο τελικό Champions League, με όσα έκανε ανάγκασε όλο τον πλανήτη να μιλά για εκείνον, και τώρα οι Τούρκοι τον στέλνουν στον Πειραιά! Δείτε στο photostory για ποιον πρόκειται…

Στην Τουρκία γράφουν πως ο μάνατζερ του Κώστα Φορτούνη, Πολ Κουτσολιάκος, εμπλέκεται στο πιθανό deal!
Ο συγκεκριμένος μάνατζερ είχε κάνει και τη μεταγραφή του Ρέτσου στη Γερμανία, που έφερε ποσό ρεκόρ στους Πειραιώτες!
Η εφημερίδα «Fanatik», λοιπόν, γράφει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Λόρις Κάριους της Μπεσίκτας!
Ο τερματοφύλακας που έκανε τις γκάφες του αιώνα με τη Λίβερπουλ, και είναι δανεικός στους Τούρκους από την αγγλική ομάδα, θέλει να φύγει από την Πόλη γιατί είναι 4 μήνες απλήρωτος.
Στην Τουρκία, γράφουν πως οι καλές σχέσεις του προέδρου της Μπεσίκτας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μπορεί να φέρουν τον Κάριους στον Ολυμπιακό!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×