Οι ευχές – «άνοιγμα» του Γιώργου Σαββίδη σε άσο του Παναθηναϊκού (photos)

Ο Γιώργος Σαββίδης ευχήθηκε δημόσια σε παίκτη του Παναθηναϊκού για τα γενέθλιά του και «φούντωσαν» οι φήμες πως τον θέλει στον ΠΑΟΚ.

Όταν ο Γιώργος Σαββίδης θέλει να κάνει κάτι, δεν τον ενδιαφέρει αν αυτό θα προκαλέσει σχόλια ή ακόμα και μεταγραφικά σενάρια. Κάπως έτσι σκέφτηκε και την Τετάρτη (27/03) και δεν δίστασε να ευχηθεί δημόσια χρόνια πολλά σε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού που έχει γενέθλια!

Ο Γιώργος Σαββίδης, λοιπόν, έγραψε στο προφίλ του τα καλύτερα και του έδωσε πολλές ευχές για το μέλλον, κάνοντας έτσι τα… σενάρια να «ανάψουν» για τα καλά. Πλέον, όλοι αναρωτιούνται αν πράγματι υπάρχει πρόθεση των ανθρώπων του «δικεφάλου του Βορρά» να πάρουν τον ποδοσφαιριστή στην Τούμπα και να τον ντύσουν από τα… πράσινα, στα ασπρόμαυρα… Δείτε το photostory και θα καταλάβετε…

O Γιάννης Μπουζούκης έγινε 21 ετών, κι αυτές είναι οι ευχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως ήταν λογικό να συμβεί, οι «πράσινοι» ευχήθηκαν στον παίκτη τους.
Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, ήταν οι δημόσιες ευχές του Γιώργου Σαββίδη στον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού και πλέον τα μεταγραφικά σενάρια έχουν... φουντώσει!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×