Χάβος: «Θα μιλήσω με τον κ. Παπαϊωάννου για το μέλλον μου»

Ψηλότερα τον πήχη για τη νέα σεζόν έβαλε ο Χάβος για τη Λαμία.

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Μάκη Χάβου στον πάγκο της Λαμίας, με τον ίδιο να δηλώνει μετά από το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ότι όλα θα κριθούν στη συνάντηση που θα έχει με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου. Παράλληλα, χαρακτήρισε επιτυχημένη τη φετινή σεζόν και έβαλε τον πήχη ψηλότερα για την επόμενη χρονιά των Φθιωτών στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Χάβου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κλείσαμε τη χρονιά με νικηφόρο αποτέλεσμα. Ήταν σημαντικό να κλείσουμε με νίκη. Κάναμε την υπέρβαση, φτάσαμε στους τέσσερις του Κυπέλλου και έχουμε την ελπίδα να είμαστε η... πρώτη επαρχιακή ομάδα στη βαθμολογία. Σε όλα συνέβαλαν πολλοί άνθρωποι, αρχικά η διοίκηση που μας στήριξε τον Γενάρη με μεταγραφές. Να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες και το σταφ γιατί η προσπάθεια που έγινε ήταν συλλογική.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, στο πρώτο μέρος δεν είχαμε ρυθμό αλλά στο δεύτερο πιάσαμε τα στάνταρ μας, βγάλαμε ωραίες συνεργασίες που είχε αποτέλεσμα να βάλουμε τρία γκολ. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα που ήταν ανταγωνιστικός κόντρα σε μια καλή ομάδα σαν εμάς, εύχομαι γρήγορη επάνοδο στην πρώτη κατηγορία», τόνισε αρχικά.

Για το μέλλον του: «Τελειώνοντας το πρωτάθλημα θα μιλήσω. Πρέπει να μιλήσω με τον κύριο Παπαϊωάννου και μέχρι τότε δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω».

Για το αν ανεβαίνουν οι απαιτήσεις για την επόμενη σεζόν: «Οι στόχοι είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, κυρίως στο πρωτάθλημα. Αν βγούμε έβδομοι, του χρόνου πρέπει να κοιτάξουμε την έκτη θέση».

Τέλος, κατέληξε: «Ξέχασα να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ και είχε τρομερή ανταπόκριση. Τους ευχαριστώ που φωνάζουν το όνομά μου γιατί αισθάνομαι περίεργα. Τους ευχαριστώ και πάλι».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×