Χατζηδάκης: «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πρέπει και θα βοηθήσει για τον Βοτανικό»

Ο αντιπρόεδρος και πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, εξέφρασε την πρόθεση της παράταξής του να βοηθήσει για την υλοποίηση του έργου στον Βοτανικό.

Το θέμα του Βοτανικού κυριαρχεί στην επικαιρότητα για τον Παναθηναϊκό, και αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι οι τοποθετήσεις τόσο της κυβέρνησης όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης που συγκεντρώνει πιθανότητες να είναι η επόμενη κυβέρνηση. Μετά τη διαρροή από τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ήρθε και η πρώτη τοποθέτηση από πλευράς Νέας Δημοκρατίας.

Ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην υπουργός, Κωστής Χατζηδάκης, μίλησε στην ιστοσελίδα SDNA και αναφέρθηκε στην προοπτική της υλοποίησης του έργου στον Βοτανικό. Όπως ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης, η Νέα Δημοκρατία σαν επόμενη κυβέρνηση πρέπει και θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να καταφέρει να ολοκληρώσει το έργο της Διπλής Ανάπλασης, που θα αποτελέσει λύση συνολικά για τον Σύλλογο.

«Ως φίλαθλος και οπαδός του Παναθηναϊκού με ικανοποίηση ακούω το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί ξανά το σχέδιο της διπλής ανάπλασης του Βοτανικού», είπε αρχικά ο Κωστής Χατζηδάκης και πρόσθεσε: «Το σχέδιο αυτό εμπνεύστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη όταν ήταν δήμαρχος Αθηναίων. Δυστυχώς τότε ο κ. Τσίπρας, ως αντιπολίτευση στον δήμο Αθηναίων, πολέμησε το έργο. Το καθυστέρησαν οι προσφυγές στο ΣτΕ και στη συνέχεια ήρθε η οικονομική κρίση».

Αναφορικά με πιθανά πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει το έργο στον Βοτανικό, ανέφερε: «Η διπλή ανάπλαση του Βοτανικού έχει σημαντικά πλεονεκτήματα που δεν μπορεί να αφήνουν κανέναν αδιάφορο: δημιουργεί έναν μεγάλο πνεύμονα πρασίνου στο  κέντρο της Αθήνας (Λεωφόρο Αλεξάνδρας), αναβαθμίζει την περιοχή του Βοτανικού, επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να αποκτήσει ένα σύγχρονο δικό του σπίτι, είναι μια μεγάλη επένδυση που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας».

Τέλος, για την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας, υπογράμμισε: «Εάν λοιπόν η οικογένεια του Παναθηναϊκού θέλει να προχωρήσει η διπλή ανάπλαση του Βοτανικού και υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον, η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα βοηθήσει και πρέπει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×