Ολυμπιακός: Ο Μπεργκ που «κοκκινίζει» και οι αγγλικές «βόμβες»!

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την υπόθεση Μπεργκ και ετοιμάζει αγγλικό «μπάσιμο».

Στο ρυθμό του Μάρκους Μπεργκ κινούνται στον Ολυμπιακό. Ο Σουηδός από ώρα σε ώρα θα δώσει την απάντησή του για την «ερυθρόλευκη» πρόταση που έχει στα χέρια του και στο λιμάνι περιμένουν με αγωνία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπεργκ το έχει σκεφτεί καλά όλο αυτό το διάστημα και ετοιμάζεται να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό.

Εκφράζεται μάλιστα η βεβαιότητα από το περιβάλλον του παίκτη πως θα υπογράψει στους «ερυθρόλευκους» με το συμβόλαιο του να αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ που μαζί με μπόνους επίτευξης στόχων θα φτάσει κοντά στα αρχικά «θέλω» του 33χρονου.

Η υπόθεση ωστόσο δεν έχει τελειώσει οριστικά. Απομένει, πιθανότατα, ένα ακόμη ραντεβού εντός της εβδομάδας. Κι αν δεν προκύψει κάποια ανατροπή ή άλλη πρόταση της τελευταίας στιγμής, ο Μπεργκ θα φορέσει τα κόκκινα.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι μόνο ο Μάρκους Μπεργκ που απασχολεί τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν και δύο ακόμα στόχοι τους οποίους δουλεύουν οι «ερυθρόλευκοι» και έχουν «άρωμα» Αγγλίας.

Επί του θέματος η βρετανική SUN έκανε αποκαλύψεις για τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού εμπλέκοντας και την Νότιγχαμ Φόρεστ στο κόλπο γκρόσο που πάει να γίνει.

Δείτε στο Gallery ποιους παίκτες εξετάζει σοβαρά ο Ολυμπιακός:

Διαβάστε επίσης: 

Τα δεδομένα για τα στόπερ στον Ολυμπιακό

Γιατί δεν υπογράφει ο Φορτούνης;

Ποια Μπαρτσελόνα; Εκεί πάει ο Γκριεζμάν!

Την ώρα που ο Μάρκους Μπεργκ... κοκκινίζει, στον Ολυμπιακό κοιτάζουν περιπτώσεις από Αγγλία μεριά.
Η «SUN» αποκάλυψε πως οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζουν κόλπο γκρόσο με παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ.
Εκτός από τον Αλγερινό δεξιό εξτρέμ Χιλάλ Σουντανί, ο Ολυμπιακός «βλέπει» κι άλλον έναν παίκτη.
Πρόκειται για τον Ζοάο Καρβάλιο. Τον 22χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικός που κόστισε 15 εκατ. ευρώ την πέρυσι, όταν και αγοράστηκε από την Μπενφίκα και έκανε γεμάτη σεζόν με 40 συμμετοχές, 4 γκολ και 8 ασίστ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×