ΑΕΚ: Ανατροπή! Αυτόν θέλει ο Καρντόσο (photos)

Ο Μιγκέλ Καρντόσο φαίνεται να έχει θετική άποψη για «τελειωμένο» άσο της ΑΕΚ.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά από την πρώτη κιόλας μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αξιολογεί το ρόστερ της ομάδας και πλέον έχει άποψη για κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο Καρντόσο φαίνεται να ζήτησε και την παραμονή παίκτη, που έδειχνε πως πολύ δύσκολα θα φορούσε και τη νέα σεζόν τη φανέλα της ΑΕΚ.

Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ για ποιον μιλάμε.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλει να δημιουργήσει μια ΑΕΚ από την αρχή και θέση στα πλάνα του, έχει ένας ποδοσφαιριστής που έδειχνε «τελειωμένος».
Ο λόγος για τον Λούκας Μπογέ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει σχηματίσει σε θετική άποψη για τις ικανότητές του Αργεντίνου.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια και γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες που είχε η σεζόν για τον Αργεντινό, που ταλαιπωρήθηκε πολύ από έναν τραυματισμό στο ξεκίνημα της περιόδου.
Η ΑΕΚ βέβαια είναι απίθανο να πληρώσει τη ρήτρα 6 εκατ. στην Τορίνο, ωστόσο θα αναζητηθεί μια φόρμουλα προκειμένου ο Μπογέ να παραμείνει στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×