Ολυμπιακός: Τι «παίζει» με Μπεργκ – Τα δεδομένα για τον επιθετικό (photos)

Η υπόθεση Μπεργκ καλά κρατεί στον Ολυμπιακό – Κι άλλες λύσεις στο τραπέζι.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες ήταν γνωστό πως ο Μάρκους Μπεργκ αποτελεί τον εκλεκτό τόσο του Πέδρο Μαρτίνς όσο και της διοίκησης του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των «ερυθρολεύκων».

Ο Σουηδός επιθετικός έχει δεχτεί μια εντυπωσιακή προσφορά από τον Ολυμπιακό, ώστε να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά την περιπέτειά του στα ΗΑΕ, όμως ακόμα δεν έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

Δείτε τη συνέχεια του θέματος στη photo gallery.

Ο Μάρκους Μπεργκ αποτελούσε τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού για να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην επίθεση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.
Όμως η διστακτικότητα του Σουηδού επιθετικού, σε συνδυασμό με τον «πράσινο» παρελθόν του, αναγκάζει τους «ερυθρόλευκους» να αφήσουν την υπόθεση στην άκρη και…
… στρέφονται σε άλλες λύσεις για την επίθεση της ομάδας.
Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται πλέον ο Φακούντο Φερέιρα, με τον Αργεντίνο επιθετικό να αποτελεί διακαή πόθο του Μαρτίνς από την περασμένη κιόλας περίοδο.
Το κασέ του όμως φτάνει στα 2.5 εκατ. ευρώ ετησίως και οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να μπουν σε διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή».
Στη λίστα του Ολυμπιακού υπάρχει επίσης το όνομα του Σιλάς Γουαμανγκιτούκα, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιθυμία του Μαρτίνς να διατηρήσει στο ρόστερ των Αχμέντ Χασάν.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×