Άρης: Ετοιμάζει νέα… «βόμβα»

Ποδοσφαιριστή από την Premier League έχει βάλει στο μάτι ο Άρης.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Άρη συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Μετά τους Σούντγκρεν και Ντουάρτε που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, στον Άρη ετοιμάζουν νέες κινήσεις.

Και μάλιστα εξετάζονται και περιπτώσεις από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League. Δείτε περισσότερα στη gallery που ακολουθεί.

Δυναμικά έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι ο Άρης. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση τον Ντάνιελ Σούντγκρεν και Λερίν Ντουάρτε, ενώ… έπεται και συνέχεια.
Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του Άρη εξετάζουν μια αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League.
Στο στόχαστρο των «κιτρίνων» φαίνεται πως βρίσκεται ο Μάρβιν Ζέεγκελαρ.
Πρόκειται για Ολλανδό ποδοσφαιριστή, 28 χρονών, που ανδρώθηκε στον Άγιαξ, αγωνίζεται σε όλη την αριστερή πλευρά και ανήκει στην Γουότφορντ με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021.
Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ουντινέζε με την οποία πραγματοποίησε 13 συμμετοχές.
Την περίοδο 2017-18 το κοντέρ «έγραψε» 13 συμμετοχές στην Premier League, ενώ η αγγλική ομάδα τον είχε αποκτήσει από την Σπόρτιγκ Λισαβόνας, με την οποία είχε 39 συμμετοχές, ένα γκολ και πέντε ασίστ, την σεζόν 2015-17.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×