ΠΑΟΚ: Τον… δένει για πάντα στην Τούμπα (photos)

Νέο συμβόλαιο σε παίκτη-σημαία προσφέρει ο ΠΑΟΚ, επιβραβεύοντας την εξέλιξή του.

Έτοιμοι να προχωρήσουν σε ορισμένες ανανεώσεις συμβολαίου βρίσκονται στον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους των νταμπλούχων Ελλάδος να έχουν πραγματοποιήσει ήδη τις πρώτες τους επαφές με τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να υπογράψουν.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν κρατήσουν τον κορμό που οδήγησε την ομάδα στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και δουλεύουν πάνω σε αυτή την κατεύθυνση.

Διαβάστε περισσότερα στην gallery που ακολουθεί.

Τον κορμό που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του φετινού νταμπλ θέλουν να διατηρήσουν απαράλλαχτο οι άνθρωποι της ομάδας.
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Φερνάντο Βαρέλα, ενώ έπεται και δυναμική συνέχεια.
Στον ΠΑΟΚ έχουν ήδη κατασταλάξει στον επόμενο ποδοσφαιριστή που θα του προταθεί νέο συμβόλαιο συνεργασίας, έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει ΠΑΟΚ.
Ο λόγος για τον Δημήτρη Πέλκα, τον οποίο οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται να «δέσουν» στην Τούμπα παρά το έντονο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού.
Ο διεθνής άσος είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο τον Σεπτέμβριο του 2017, όμως στον ΠΑΟΚ ετοιμάζουν ένα ακόμα καλύτερο, με αυξημένες αποδοχές και bonus.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×