ΠΑΟΚ: Το τρολάρισμα-αγοράς του Άρη από Σαββίδη και οι όροι του deal με Λάμπρου

Ο Γιώργος Σαββίδης με επικό σχόλιο τρόλαρε τον Άρη λέγοντας πως θέλει να τον... αγοράσει - Πως κλείδωσε η συμφωνία επέκτασης συμβολαίου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λάμπρου

Ο Γιώργος Σαββίδης «χτύπησε» μέσω Instagram για ακόμα μια φορά και ήταν απολαυστικός. Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφού πρώτα διέψευσε το σενάριο για Ματέο Γκαρσία και ξέκοψε τα περί πώλησης του Λεό Ζαμπά, απάντησε μετά ερώτηση οπαδού εάν υπάρχει πιθανότητα αποχώρησης του από τους «ασπρόμαυρους».

Ο γιος του ιδιοκτήτη του δικέφαλου τοποθετήθηκε με χιουμοριστική διάθεση και τρόλαρε τον Άρη καθώς έγραψε πως «Ναι, θέλω να αγοράσουμε τον Άρη, big 5 αφού».

Το deal με Λάμπρου

Σε ό,τι αφορά την επέκταση του συμβολαίου του Λάζαρου Λάμπρου μέχρι το 2023, ΠΑΟΚ και παίκτης κατέληξαν στην απόφαση να μην βάλουν οψιόν 10 εκατ. ευρώ στο νέο deal.

Ο 21χρονος επιθετικός με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε πήρε σημαντική αύξηση αποδοχών, ως επιβράβευση για τις καλές σεζόν που έκανε με Πανιώνιο και Φορτούνα Σιτάρντ.

Ο δικέφαλος είχε σκοπό να ορίσει πιο ψηλό, από τα 10 εκατ. ευρώ, buy out, ωστοσο, από την στιγμή που υπήρξε συμφωνία για 4ετες συμβόλαιο, ο ΠΑΟΚ διασφάλισε πως θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το μέλλον του παίκτη.

Το πιο σημαντικό πάντως είναι πως ο Λάμπρου υπολογίζεται κανονικά για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Δείτε στο Gallery την επική απάντηση Σαββίδη και το τρολάρισμα στον Άρη.

ΠΑΟΚ: Το τρολάρισμα-αγοράς του Άρη από Σαββίδη και οι όροι του deal με Λάμπρου
ΠΑΟΚ: Το τρολάρισμα-αγοράς του Άρη από Σαββίδη και οι όροι του deal με Λάμπρου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×