Ολυμπιακός: Μια ανάσα από στόπερ – Έρχεται παίκτης «έκπληξη» (photos)

Στον Ολυμπιακό κινούνται για την ολοκλήρωση ακόμα δυο μεταγραφικών κινήσεων.

«Τρέχουν» οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, που μετά τις ανακοινώσεις των Σουντανί, Ντουρμισάι, Κάιπερς και Μπρούνο ετοιμάζεται να ολοκληρώσει κι άλλες προσθήκες, προκειμένου ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει στα χέρια του ένα γεμάτο ρόστερ.

Δείτε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Ο Ολυμπιακός μετά το μπαράζ ανακοινώσεων με τους Μπρούνο, Ντουρμισάι, Κάιπερς και Σουντανί βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμα δυο μεταγραφών.
Ο Πέδρο Μαρτίνς πριν ακόμα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα είχε ζητήσει έναν αμυντικό που θα κάνει τη διαφορά και θα προσφέρει ασφάλεια στα μετόπισθεν.
Αυτός φαίνεται πως θα είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ στη Βιγιαρέαλ, ενώ ο παίκτης έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντάς του πως θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα.
Παράλληλα με την υπόθεση Σεμέδο, στον Ολυμπιακό δουλεύουν ακόμα μια περίπτωση ποδοσφαιριστή, η οποία βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή της.
Μιλάμε για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, τον 19χρονο Σέρβο στόπερ, ο οποίος προβάρει τα ερυθρόλευκα. Οι συζητήσεις με την Παρτιζάν είναι ιδιαίτερα προχωρημένες και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του πριν του Σεμέδο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×