ΠΑΟΚ: «Βόμβα» από Ελλάδα! (photos)

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση ποδοσφαιριστή που έχει ξεχωρίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να «φωνάζουν» πως θα ενισχυθούν με παίκτες από το πάνω ράφι και από δυνατά πρωταθλήματα του εξωτερικού, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν τα ραντάρ τους ανοιχτά και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Και όπως όλα δείχνουν η επόμενη μεταγραφική κίνηση των νταμπλούχων έρχεται από τη Super League.

Δείτε αναλυτικά στο photo story που ακολουθεί.

Ο ΠΑΟΚ εκτός από την αγορά του εξωτερικού, έχει πάντα το βλέμμα του στραμμένο και στην ελληνική αγορά, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του.
Έτσι, οι άνθρωποι των νταμπλούχων κινήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα και βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που έχει ξεχωρίσει με την απόδοσή του τα τελευταία χρόνια.
Ο λόγος για τον Ενέι Μιχάι! Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, με τις δυο ομάδες να έχουν ουσιαστικά φτάσει σε συμφωνία.
Τη σεζόν 2017-2018 πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και έγινε αμέσως βασικός καταγράφοντας συνολικά 29 συμμετοχές.
Ο Μιχάι είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας και με την απόκτησή του ο ΠΑΟΚ προσθέτει στο ρόστερ του έναν ακόμα νεαρό ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από επίπεδο Super League.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×