Άρης: Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα» (photos)

Τα δίνει όλα ο Άρης για την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών.

Μετά την απόκτηση του Μπράουν Ιντέγε στον Άρη φορτσάρουν για να κλείσουν όλα τα κενά στο ρόστερ και η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στο ευρωπαϊκό της ραντεβού με την ΑΕ Λεμεσού για το Europa League.

Δείτε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Μπορεί η απόκτηση του Ιντέγε να σκόρπισε χαρά στους φίλους του Άρη, οι άνθρωποι της ομάδα όμως δεν επαναπαύονται και φορτσάρουν για ολοκληρώσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.
Στον Άρη έχουν αυτή τη στιγμή μπροστά τους δυο μεγάλους στόχους, για τους οποίους θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να τους φέρουν στη Θεσσαλονίκη.
Ο πρώτος είναι φυσικά ο Ματέο Γκαρσία. Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον ποδοσφαιριστή, ώστε να μην χαθεί η μεταξύ τους επικοινωνία και να καταφέρει με τον τρόπο του ο παίκτης να πιέσει τη Λας Πάλμας ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Από την άλλη, βρίσκεται ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Δημοσιεύματα από τη Γαλλία αναφέρουν πως ο Αργεντινός θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα, ενώ πρόθεση της Μπορντό είναι να τελειώσει σύντομα το θέμα για να ξεκινήσει χωρίς εκκρεμότητες η προετοιμασία.
Τέλος πάντα ψηλά στα «θέλω» του Σάββα Παντελίδη βρίσκεται ο Γιάννης Φετφατζίδης, που αποτελεί εναλλακτική λύση σε περίπτωση που κάποιος εκ των Γκαρσία-Μαντσίνι δεν αποκτηθεί.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×