Ολυμπιακός: Κλείνει τον «εκλεκτό»! (photos)

Στον Ολυμπιακό το πήραν απόφαση και βρίσκονται μια ανάσα από τον παίκτη που ήθελε ο Μαρτίνς!

Οι ανατροπές σε μια μεταγραφική περίοδο αποτελούν σύνηθες φαινόμενο, που εδώ στην Ελλάδα, μπορεί να αποτελεί και το… αλατοπίπερο στις προσθήκες των ομάδων.

Έτσι και ο Ολυμπιακός με συντονισμένες κινήσεις, βρίσκεται μια ανάσα από τον ποδοσφαιριστή που επιθυμούσε διακαώς ο Πέδρο Μαρτίνς.

Περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Πριν καν τελειώσει η περασμένη σεζόν, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ζητήσει από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τον ηγέτη της άμυνας.
Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε δώσει τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούσε να έρθουν στον Πειραιά. Και στην κορυφή αυτής…
… ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Ολυμπιακός έφτασε πριν λίγες μέρες μια ανάσα από την απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ, όμως οι ξαφνικές αυξημένες απαιτήσεις της Βιγιαρεάλ «πάγωσαν» τη μεταγραφή.
Με πρωτοβουλία όμως Σεμέδο φαίνεται πως η μεταγραφή θα έχει αίσιο τέλος για τον Ολυμπιακό! Ο Πορτογάλος μίλησε με τη Βιγιαρεάλ, τόνισε πως θέλει να συνεχίσει στην Ελλάδα και όλα δείχνουν… happy end!
Ο Πορτογάλος αναμένεται σύντομα στη χώρα μας, ώστε να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×