«Μάχη» Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για διεθνή Ολλανδό! (photos+video)

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ εξετάζουν την απόκτηση ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή.

Η μεταγραφική περίοδος έχει πάρει «φωτιά» με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να δίνουν τη δική τους «μάχη», ώστε να δημιουργήσουν ισχυρά ρόστερ.

Δημοσιεύματα του εξωτερικού αναφέρουν πως οι νταμπλούχοι Ελλάδος και οι Πειραιώτες έχουν στη λίστα τους έναν κοινό μεταγραφικό στόχο και αναμένεται να δώσουν τη δική τους «μάχη».

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω photo story.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στοχεύουν ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη και έτσι εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά.
Δημοσιεύματα από την Τουρκία, αναφέρουν πως οι δυο ομάδες έχουν ένα κοινό στόχο και αναμένεται να γίνει «μάχη» για την απόκτησή του.
Συγκεκριμένα, η τουρκική Fanatik αναφέρει πως ο Ζερμέιν Λενς που έχει ετήσιο συμβόλαιο 2,2 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μπεσίκτας ενδιαφέρει τις δυο ομάδες.
Το ίδιο μέσο αναφέρει πως Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ασχολούνται σοβαρά με την περίπτωση του και αναμένεται ακόμα και να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.
Πρόκειται για τον 31χρονο Ολλανδό εξτρέμ, με 34 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας, ενώ έχει περάσει από PSV, Ντιναμό Κιέβου, Σάντερλαντ, Φενέρ και Μπεσίκτας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×