ΠΑΟΚ: Όλο το παρασκήνιο με τους αντί-Λουτσέσκου - Αυτοί έπεσαν στο τραπέζι (photos)

Ποια ονόματα προπονητών συζητήθηκαν στη σύσκεψη κορυφής του ΠΑΟΚ που ακολούθησε το διαζύγιο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ έπειτα από την αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου που σόκαρε τον οργανισμό του δικέφαλου.

Το διαζύγιο με τον Ρουμάνο ήταν απρόσμενο και λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, οι Θεσσαλονικείς τρέχουν και δεν φτάνουν.

Στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ έχει σημάνει συναγερμός για την επόμενη ημέρα και στην σύσκεψη που έγινε στο Μακεδονία Παλλάς το βράδυ της Παρασκευής έπεσαν αρκετά ονόματα στο τραπέζι για τον αντί-Λουτσέσκου.

Τι ειπώθηκε για τον Πάμπλο Γκαρσία; Ποιος Έλληνας είναι στη λίστα; Διαβάστε στο photostory που ακολουθεί...

Δείτε επίσης:

Το ψυχρό τέλος ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου

Αυτά είπε ο Λουτσέσκου στο «αντίο»

Ο Λουτσέσκου άφησε στα κρύα του λουτρού τον ΠΑΟΚ λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία.
Στον ΠΑΟΚ συζητήθηκαν τα πρώτα ονόματα για την αντικατάσταση του Ρουμάνου.
Η αρχική συζήτηση αφορούσε στον Πάμπλο Γκαρσία. Εκφράστηκε όμως προβληματισμός για την απειρία του και το κατά πόσο θα μπορούσε να μπει από τώρα στα βαθιά. Επιπλέον δεν έχει δίπλωμα UEFA Pro και παρότι ακούστηκε ως προσωρινή λύση δεν έγινε επαφή μαζί του. Ο ίδιος είναι στην Κω για διακοπές.
Ακούστηκαν και ονόματα ξένων προπονητών. Μέχρι και η περίπτωση του Μιρτσέα Λουτσέσκου έπεσε στο τραπέζι, όμως, θα εξαντληθούν τα περιθώρια για άλλες λύσεις από το εξωτερικό.
Παρόλα αυτά στον ΠΑΟΚ έχουν στο μυαλό τους και τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Είναι ρεαλιστική λύση τη δεδομένη στιγμή και με έτοιμο προπονητικό τιμ για να αναλάβει σε περίπτωση που δεν βρεθεί αξιόλογος ξένος προπονητής.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×