ΠΑΟΚ: Αυτόν θέλει σαν τρελός ο Φερέιρα! (photos)

Ακόμα δεν έπιασε δουλειά στον ΠΑΟΚ και ο Άμπελ Φερέιρα επιθυμεί διακαώς την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή.

Προπονητής του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Άμπελ Φερέιρα από το βράδυ της Δευτέρας. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοινώθηκε από τους νταμπλούχους και αμέσως αναμένεται στην Ολλανδία προκειμένου να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του.

Φυσικά, ο Φερέιρα έχει ήδη σχηματίσει μια άποψη για το ρόστερ του ΠΑΟΚ, ενώ δεν κρύβει πως θα ήθελε και έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019.

Ο Άμπελ Φερέιρα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ και ο Πορτογάλος καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Βέβαια ο Φερέιρα έχει στο μυαλό του και την ενίσχυση της ομάδας και ήδη ένα όνομα ακούγεται αρκετά στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ικανό να κάνει με το «καλημέρα» τη διαφορά και καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του ΠΑΟΚ, ενώ δεν είναι… άγνωστος στην ομάδα.
Ο λόγος φυσικά για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, με τον Φερέιρα να έχει την καλύτερη άποψη για τις ικανότητες του μέσου της Πόρτο.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε προσπαθήσει μετά τη λήξη του δανεισμού του να βρει έναν τρόπο να κρατήσει τον παίκτη, αλλά οι απαιτήσεις των «δράκων» ήταν απαγορευτικές.
Ωστόσο, μετά ερχομό του Άμπελ Φερέιρα αναμένεται να γίνει νέα προσπάθεια για την επιστροφή του Ολιβέιρα στην Τούμπα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×