ΠΑΟΚ: Αποφασισμένος για τη «βόμβα» (photos+video)

Στον ΠΑΟΚ δίνουν τα πάντα προκειμένου να ολοκληρώσουν μια σπουδαία μεταγραφή.

«Φωτιά» έχουν πάρει στον ΠΑΟΚ προκειμένου να ολοκληρώσουν τις κινήσεις, τις οποίες έχει εισηγηθεί ο Άμπελ Φερέιρα προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη στα προκριματικά του Champions League.

Με βάση λοιπόν αυτό το πλάνο, στον ΠΑΟΚ φορτσάρουν για έναν ποδοσφαιριστή που πραγματικά θα λύσει τα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού και θα ανεβάσει επίπεδο τους νταμπλούχους Ελλάδος.

Περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Ο Άμπελ Φερέιρα σχεδόν από την πρώτη μέρα τις παρουσίας του στον πάγκο του ΠΑΟΚ τόνιζε πως αποτελεί επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου.
Τα φιλικά παιχνίδια έδειξαν το κενό που υπάρχει σε αυτή τη θέση και πλέον στον ΠΑΟΚ δίνουν τα πάντα προκειμένου να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού.
Τις τελευταίες μέρες ένα όνομα είδε το φως της δημοσιότητας, που ενδιαφέρει ξεκάθαρα τον ΠΑΟΚ. Μιλάμε για τον...
... Ζοάο Παλίνια! Ο Πορτογάλος μέσος αποτελεί προσωπική επιλογή του Φερέιρα καθώς γνωρίζει άριστα τον ποδοσφαιριστή από το κοινό τους πέρασμα από Σπόρτινγκ και Μπράγκα.
Αυτή τη στιγμή ο παίκτης αγωνίζεται ως δανεικός από την ομάδα της Λισαβόνας στη Μπράγκα, με τις αξιώσεις της Σπόρτινγκ να φτάνουν τα 6 εκατ. ευρώ!
Στον ΠΑΟΚ βέβαια, μέσω του Μάριο Μπράνκο παλεύουν την υπόθεση προκειμένου να φέρουν στην Τούμπα έναν ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×