Ολυμπιακός: Τσεκάρει τον αντι-Φορτούνη (photos+video)

Στον Ολυμπιακό δείχνουν αποφασισμένοι να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει τον Κώστα Φορτούνη.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη, που θα κρατήσει για τουλάχιστον 6 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης τον αρχηγό του Ολυμπιακού, έχει αναγκάσει τους «ερυθρολεύκους» να βγουν στην αγορά για την απόκτηση ενός μέσου.

Ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα πρώτα σενάρια, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά με το «καλημέρα».

Περισσότερα στο photo story που ακολουθεί.

Το πλήγμα με τον τραυματισμό του Φορτούνη στον Ολυμπιακό είναι τεράστιο και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ανασυνταχτούν και να βρουν τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του αρχηγού της ομάδας.
Ήδη έχουν βγει στο προσκήνιο αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όμως σύμφωνα με τη «L’ Equipe», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει ήδη τις πρώτες τους επαφές με έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
Ο λόγος για τον Γιασίν Μπενζιά, τον Γαλλοαλγερινό μέσο της Λιλ, με την οποία ήρθε σε επαφή ο Ολυμπιακός.
Η γαλλική ομάδα επιθυμεί να πουλήσει τον Μπενζιά, με τον ίδιο να αγωνίζεται την περασμένη περίοδο στη Φενέρ ως δανεικός.
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός έχει μπει δυνατά στη διεκδίκηση του παίκτη, τον οποίο αναμένεται να αποκτήσει αν προχωρήσει η υπόθεση, ως δανεικό.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×