ΠΑΟΚ: Ανακοινώνεται ο Εσίτι και… όχι μόνο!

Ο Άντερσον Εσίτι υπέγραψε και θα ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ, όμως, δεν αποκλείεται να «σκάσει» και νέα… βόμβα από τον «δικέφαλο του Βορρά» που έχει πάρει φόρα στις μεταγραφές!

Ο ΠΑΟΚ θωράκισε τη μεσαία του γραμμή με την απόκτηση του Άντερσον Εσίτι. Ο θηριώδης αμυντικός μέσος υπέγραψε το βράδυ της Τετάρτης με τους Θεσσαλονικείς, με τον Γιώργο Σαββίδη να ανεβάζει στο Instagram τη στιγμή των υπογραφών και να καλωσορίζει στην ομάδα το… τανκ, όπως αποκάλεσε τον νέο παίκτη του «δικεφάλου του Βορρά». Η μεταγραφική δραστηριότητα για την ομάδα του Άμπελ Φερέιρα, όμως, δεν αναμένεται να σταματήσει εδώ.

Στον ΠΑΟΚ κινούνται πάντα με… σχέδιο σε κάθε περίπτωση που τους αφορά και μετά από συγκεκριμένες εξελίξεις την Τετάρτη, δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να σκάσει νέα… βόμβα στη Θεσσαλονίκη. Αν αυτό συμβεί, θα μιλάμε για ολική ανατροπή σε όσα ξέραμε μέχρι τώρα και θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη. Διαβάστε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

Συνεχίζει να έχει έντονη μεταγραφική δραστηριότητα ο ΠΑΟΚ.
Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα μετά τις εξελίξεις της Τετάρτης μπορεί να πάει για την... ανατροπή! Με παίκτη που έφτασε ως τη Θεσσαλονίκη αλλά δεν... προχώρησε!
Μιλάμε φυσικά για τον Φάμπιο Κοεντράο, που βρέθηκε μια ανάσα από την Πόρτο όμως το συμβόλαιό του με τους «δράκους»... ακυρώθηκε!
Στην Πορτογαλία ο Τύπος αναφέρει πως οι αντιδράσεις των οπαδών της Πόρτο στη μεταγραφή του Κοεντράο ήταν τεράστιες κι έτσι οι «δράκοι» έβαλαν... stop στη μεταγραφή.
Οι οπαδοί της Πόρτο αντέδρασαν πολύ έντονα, λόγω του παρελθόντος του Κοεντράο στη Σπόρτινγκ και μάλιστα υποστηρίζουν πως σε παλιότερα παιχνίδια των δυο ομάδων ήταν... σούπερ προκλητικός και είχε βρίσει την Πόρτο! Συνεπώς, μπορεί να ανοίξει ξανά ο δρόμος για τον ΠΑΟΚ, κάτι που θα φανεί άμεσα!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×