Φένλο-Παναθηναϊκός 0-1: Διούδης στο πρώτο... εκτέλεση στο δεύτερο (photos)

Νέα φιλική νίκη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε 1-0 της Φένλο.

Ο Παναθηναϊκός δεν αναταποκρίθηκε οπώς θα έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο με τον Διούδη να κρατάει στην ομάδα, ωστόσο στο δεύτερο οι «πράσινοι» ισορρόπησαν και πέτυχαν ένα πανέμορφο τέρμα από τον Καμπέτση.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατηματά τους στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να πάρει καμία πρωτοβουλία καμία ομάδα από τις δύο.

Στο 11 λεπτό ήρθε η πρώτη μεγαλή φάση για την Φένλο με τον Διούδη να αποκρούει έξω από την περιόχη το δυνατό σουτ του Φάνογκεν και στη συνέχεια η άμυνα αδράνησε με αποτέλεσμα να πάρει το ριμπάουντ ο Σοριάνο και από κοντινή απόσταση να του λέει όχι πραγματοποιόντας μία σπουδαία επέμβαση.

Στην συνέχεια της αναμέτρησης ήρθε το πολύ σκληρό μάρκάρισμα με τον Μπούζουκη να είναι ο με τον νεαρό μέσο να τραυματίζεται αφού δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα στον αστράγαλο.

Αμέσως το ιατρικό επιτελείο των «πρασίνων» βρέθηκε κοντά του, ενώ έγινε αλλαγή. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για βαρύ διάστρεμμα, ωστόσο μετά τη λήξη του αγώνα, ο Μπουζούκης θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να αποκλειστεί κάποιο χειρότερο σενάριο.

Ο Παναθηναϊκός δεν πατούσε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο με σύνεπεια να δεχτεί και άλλη μία μεγάλη φάση στα κάρε του με τον Διούδη κάνοντας νέα απίθανη επέμβαση σε τετ-α-τετ με το Ράιτ να σουτάρει, αλλά ο πορτιέρο των «πρασίνων» βγαίνει νικητής!

Με άλλη ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός ο δεύτερο ημίρονο ξεκίνησε με τους «πράσινους» να μπαίνουν πιο δυναμικά έχοντας την κατοχή του παιχνιδιού χωρίς όμως να βγάζουν φάσεις στην περιοχή της Φένλο. Οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν ήταν οι Κότσαρης, Γιόχανσον, Πούγγουρας, Νούνες, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Δώνης, Εμμανουηλίδης, Χατζηγιοβάνης, Κολοβός, Καμπετσής.

Στην συνέχεια του αγώνα οι δύο ομάδες δεν μπορέσαν να δημιουργήσουν εκατέρωθεν φάσεις στις δύο εστίες με αποτέλεσμα να υπάρξουν δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.

Η πρώτη καλή φάση του «τριφυλλιού» ήρθα το 73 λεπτό με τον Χατζηγιοβάνη να κάνει τρομερή ποδιά μέσα στην περιοχή, με τον αντίπαλο να τον γκρεμίζει με τον διαιτητής να μην δίνει τίποτα.

Ο Παναθηναϊκός δεν σταμάτησε να δημιουργεί με τον Χρήστο Δώνη να τροφοδοτεί στο 81 λεπτό με πολύ ωριά κάθετη μπαλία τον Εμμανουηλίδη με το νεαρό φορ να μην κάνει δυνατό τελείωμα απένατι στον τερματοφύλακα της Φένλο.

Οι «πράσινοι» δεν σταμάτησαν να προσπάθούν και βρήκαν το γκολ μετά από μια τρομέρη μπαλιά του Χατζηγιοβάνη ο οποιός βρήκε ακριβώς τον Καμπετσή με το νεαρό να σκοράρει με φοβερό πλασέ στην κίνηση.

(photos+video)
(photos+video)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×