Ολυμπιακός: Ο Μπενζιά και οι εναλλακτικές (photos)

Φουλάρει για αντί-Φορτούνη ο Ολυμπιακός, κρατώντας ανοιχτές τις επιλογές του.

Οι αγώνες με τη Μπασάκσεχιρ βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό, καθώς στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League, ωστόσο οι μεταγραφικές αναζητήσεις δεν σταματούν. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την ιδανική λύση για έναν μεσοεπιθετικό, που θα είναι σε θέση να καλύψει το κενό του Κώστα Φορτούνη.

Ο Γιασίν Μπενζιά είναι το φαβορί, καθώς ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τη Λιλ για τον δανεισμό του και περιμένει την απάντηση του ίδιου στην πρόταση που του έχει καταθέσει. Στο λιμάνι δεν εγκλωβίζονται μόνο στην επιλογή του 25χρονου μέσου και εξετάζουν κι άλλες λύσεις για τον αντί-Φορτούνη.

Δείτε τους άλλους υποψήφιους στο ακόλουθο photostory

Ο Ολυμπιακός έχει αρκετές επιλογές στα χέρια του, προκειμένου να καταλήγει στον αντικαταστάτη του Φορτούνη.
Ο Γιασίν Μπενζιά βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να είναι καλυμμένοι, εάν δεν προχωρήσει ο δανεισμός του από τη Λιλ.
Στα υπόψη βρίσκεται η περίπτωση του 23χρονου Κροάτη της Μίλαν Άλεν Χαλίλοβιτς, που πέρυσι έπαιξε δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης και δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα των «ροσονέρι».
Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο 22χρονος Αργεντινός μέσος Λούκας Ρομπερτόνε που ανήκει στη Βελέζ και ενδιαφέρεται και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτησή του.
Τους «ερυθρόλευκους» απασχολεί και ο 29χρονος Γκανέζος Αντρέ Αγιού που ανήκει στη Σουόνσι, αλλά πέρυσι έπαιξε στη Φενέρμπαχτσε
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×