ΠΑΟΚ: Οι… φωτιές για Άκπομ και η παρέμβαση Σαββίδη (photos)

Ο εκπρόσωπος του Τσούμπα Άκπομ έβαλε… φωτιές με δηλώσεις του για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ και τις ομάδες που τον θέλουν, με τον Γιώργο Σαββίδη να κάνει… καταλυτική παρέμβαση.

Ο Τσούμπα Άκπομ με όσα έχει κάνει στον ΠΑΟΚ από πέρσι που αποκτήθηκε, έχει καταφέρει να μπει στο… μάτι αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Ο φορ του «δικεφάλου του Βορρά» τραβάει το ενδιαφέρον κι είναι λογικό κι ο εκπρόσωπός του να έχει… βλέψεις για το μέλλον. Άλλωστε, μια μεταγραφή του Άκπομ θα είχε οφέλη και για εκείνον, συνεπώς οι δηλώσεις που έκανε ήταν λογικές.

Το θέμα είναι πως ο μάνατζερ του Άκπομ έκανε μια… γκάφα σε αυτά που δήλωσε, αναφορικά με το συμβόλαιο του παίκτη, με τον Γιώργο Σαββίδη να παρεμβαίνει στην υπόθεση. Το έκανε, φυσικά, μέσα από τον αγαπημένο του τρόπο αφού έστειλε το μήνυμά του μέσω Instagram. Διαβάστε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

Σε τρομερή κατάσταση είναι ο Τσούμπα Άκπομ, λίγες ημέρες πριν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ.
Ο μάνατζέρ του μίλησε για πιθανή μεταγραφή, λέγοντας πως ο παίκτης είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου, όμως, έκανε... γκάφα.
Το συμβόλαιο του Άκπομ με τον ΠΑΟΚ τελειώνει το 2021...
Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε και η παρέμβαση του Γιώργου Σαββίδη μέσω Instagram...
«Οι φήμες είναι τόσο ηλίθιες όσο οι άνθρωποι που τις ξεκινούν και τόσο ψεύτικες όσο οι άνθρωποι που τις διαδίδουν», έγραψε χαρακτηριστικά βάζοντας... τελεία στο θέμα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×