Πάει για «μπαμ» από τη Μονακό ο Ολυμπιακός! (photos)

Έναν ακόμα παίκτη θέλει να φέρει ο Ολυμπιακός στην Αθήνα για να προκαλέσει αίσθηση!

Σε… μεταγραφικό οργασμό είναι ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Τα τεράστια έσοδα των «ερυθρόλευκων» από την παρουσία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά και οι απαιτήσεις που υπάρχουν στο υψηλότερο επίπεδο, φέρνουν και νέες μεταγραφικές κινήσεις.

Ήδη στο λιμάνι έχουν… δέσει οι Γιασίν Μπενζιά και Μάξι Λοβέρα, παίκτες που έρχονται να ενισχύσουν μεσοεπιθετικά τον Ολυμπιακό. Παρότι φαίνεται να «γεμίζει» το «ερυθρόλευκο» ρόστερ, στον Πειραιά δεν… σταματάνε και είναι έτοιμοι να «πυροδοτήσουν» νέα βόμβα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Μονακό και θα κάνει τη διαφορά, ενώ φυσικά μιλάμε για μεταγραφή με αρκετά υψηλό κόστος. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να την ολοκληρώσει, δεδομένα θα προκαλέσει… αίσθηση. Δείτε στο photostory για ποιον παίκτη πρόκειται…

Η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, έφερε... μεταγραφικό οργασμό στον Πειραιά
Η αρχή έγινε με τον Γιασίν Μπενζιά...
Η συνέχεια δόθηκε με τον Μάξι Λοβέρα, όμως, δεν σταματάει εκεί ο Ολυμπιακός.
Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στον Γκάμπριελ Μποσίλια της Μονακό!
Πέρσι ο Μποσίλια έπαιξε στη Ναντ και είχε 29 συμμετοχές και 4 γκολ. Έχει αγωνιστεί σε Σάο Πάουλο και Σταντάρ Λιέγης πλην της Μονακό και έχει συμβόλαιο ως το 2021. Η Μονακό τον κοστολογεί στα 6 εκατ. ευρώ που πιθανότατα θα δώσει ο Ολυμπιακός!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×