ΠΑΟΚ: Ανακούφιση με Βαρέλα

Λιγότερο σοβαρός αποδείχτηκε τελικά ο τραυματισμός του αμυντικού ποδοσφαιριστή Φερνάντο Βαρέλα ο οποίος απέφυγε τα χειρότερα.

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ, υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις κι αυτές έδειξαν -σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση- ότι έχει υποστεί μικρή ρήξη στον ινώδη δακτύλιο του μέσοσπονδύλιου δίσκου.

Ο Βαρέλα ξεκινάει από σήμερα θεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά, ενώ στην πορεία θα ξεκαθαρίσει το πότε θα επιστρέψει στη δράση, έχοντας πάντως πολλές πιθανότητες να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Συγκεκριμένα σήμερα έγινε η θεραπευτική έγχυση στον Φερνάντο Βαρέλα. Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι θα συνεχίσει τις επόμενες δύο μέρες με φαρμακευτική αγωγή και φυσικοθεραπείες και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί.

Σε αναμονή για την κατάσταση του Ελ Καντουρί ειναι πλέον το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.

Κατά τα άλλα, μετά το ρεπό της Δευτέρας (02/09) παίκτες και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, με ένα δυνατό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, που περιλάμβανε ασκήσεις, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανιώνιο έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση στην πισίνα, το γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (04/09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:45 στη Νέα Μεσημβρία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×