Παναθηναϊκός: Αυτά φταίνε για την κακή πορεία (photos)

Οι βασικές αιτίες για τη φετινή κατάρρευση του Παναθηναϊκού.

Μια από τις χειρότερες εκκινήσεις σε πρωτάθλημα στην ιστορία του κάνει ο Παναθηναϊκός, έχοντας μόλις έναν βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές. Η βαριά ήττα από τον Άρη με 4-0 στο «Κλ. Βικελίδης» φέρνει εξελίξεις στο «τριφύλλι», με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη να βρίσκονται προς την έξοδο.

Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει μια τέτοια άσχημη πορεία των «πρασίνων», μιας και ο πήχης είχε μπει ψηλότερα από πέρυσι.

Τι πήγε στραβά; Το Onsports επιχειρεί να βρει τις αιτίες για το φετινό «ναυάγιο» του Παναθηναϊκού στο ακόλουθο photostory…

Η μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού είναι απογοητευτική, όχι μόνο ως προς τη βαθμολογική συγκομιδή, αλλά και ως προς τις κακές εμφανίσεις.
Η μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού είναι απογοητευτική, όχι μόνο ως προς τη βαθμολογική συγκομιδή, αλλά και ως προς τις κακές εμφανίσεις.
Τα λίγα χρήματα δεν αποτελούν πάντα πρόβλημα, ωστόσο ακολουθήθηκε λάθος πολιτική στον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά και παρέκκλιση από το πλάνο ανάδειξης νεαρών ταλέντων από την ακαδημία.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός είχε δημιουργήσει προσδοκίες στα φιλικά παιχνίδια, που όμως δεν εκπλήρωσε στις επίσημες υποχρεώσεις. Οι νίκες με Άγιαξ, Φέγενορντ και Ξάνθη στην προετοιμασία γέμισαν υπεραισιοδοξία τους πάντες στο «τριφύλλι», αλλά η προσγείωση στο πρωτάθλημα ήταν απότομη.
Πρόβλημα έδειξε ο Παναθηναϊκός και στο διάβασμα του αντιπάλου. Οι Λαμία, ΟΦΗ, Άρης δημιούργησαν ευκαιρίες, γκολ, ενώ οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να κάνουν το παιχνίδι τους. Οι παίκτες του Δώνη δεν κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τα ατού των αντιπάλων, κάτι που φάνηκε στο γήπεδο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×