ΠΑΟΚ: Έτοιμος και ο Ελ Καντουρί

Με την παρουσία και του Ελ Καντουρί, σε όλη την διάρκεια της προπόνησης ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ εν όψει του ντέρμπι με τον Αρη.

Κάτι που σημαίνει πως ο Αμπέλ Φερέϊρα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στο κομβικό αυτό παιχνίδι της Κυριακής (22/9), εκτός φυσικά των μακροχρόνια απόντων Βέρνμπλουμ, Μαουρίτσιο και Βιεϊρίνια, που τις επόμενες μέρες θα υποβληθούν σε εξετάσεις επανέλεγχου και σε δοκιμασίες ετοιμότητας, ώστε να επαναξιολογηθεί η πορεία της αποθεραπείας τους και η επάνοδός τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Η προπόνηση που έγινε στη Νέα Μεσημβρία και το Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ ήταν μεγάλης διάρκειας και στο κυριότερο κομμάτι της ήταν αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής. Έπειτα από ένα σύντομο σετ ασκήσεων φυσικής κατάστασης, το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες στην κυκλοφορία, την ανάπτυξη, τις τοποθετήσεις, αλλά και την αμυντική συμπεριφορά. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί «έβγαλε» χωρίς πρόβλημα όλη την προπόνηση.

Αύριο Παρασκευή (20/9), ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:15 στη Νέα Μεσημβρία, στην προτελευταία και ουσιαστικά καθοριστική προπόνηση της εβδομάδας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×