Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ο Δώνης ανέλυσε μέσω βίντεο τον αντίπαλο

Πάνω από μισή ώρα… βιντεοθεραπεία έγινε στους παίκτες του Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Δώνη την Παρασκευή στο Κορωπί.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, με τον Γιώργο Δώνη να δίνει αρκετή έμφαση στην τακτική και στο πως θα σταματήσουν τους «ερυθρόλευκους» οι «πράσινοι». Ο Έλληνας τεχνικός την Παρασκευή (20/09), για περισσότερη από μισή ώρα ανέλυσε στο βίντεο τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού αλλά και τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός έτσι ώστε να έχει το αποτέλεσμα που θέλει στο παιχνίδι.

Ο Δώνης επικεντρώθηκε αρκετά στο γρήγορο transition του Ολυμπιακού από την άμυνα προς την επίθεση αλλά και το ανάποδο, ζητώντας από τους παίκτες να υπάρχει η όσο το δυνατό μεγαλύτερη συνοχή ανάμεσα στις γραμμές και να παραμένει η τακτική ισορροπία της ομάδας όταν το «τριφύλλι» είναι στην επίθεση, προκειμένου να μην υπάρξει… χάος όταν θα χαθεί η μπάλα. Παράλληλα, έδωσε ιδιαίτερο βάρος στο πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα άκρα των Πειραιωτών οι «πράσινοι», ειδικότερα στα ανεβάσματα των πλάγιων μπακ.

Τέλος, ιδιαίτερα σημαντικό για τον Έλληνα τεχνικό κρίνεται και το build up που θα κάνει η ομάδα, έτσι ώστε να μπορέσει να «σπάσει» το πρέσινγκ που δεδομένα θα κάνει ο Ολυμπιακός και να μην «πουλάει» τις μπάλες στην προσπάθεια να φτάσει στο επιθετικό τρίτο και να γίνει απειλητικός για την εστία των «ερυθρόλευκων».

Πηγή: Leoforos.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×