ΠΑΟΚ: Έτσι θα γίνει το «μπαμ» - Ποια τα δεδομένα για τη «βόμβα» (photos)

Στον ΠΑΟΚ εκτός του αγωνιστικού κομματιού, δουλεύουν και την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Η σεζόν «τρέχει», οι αγωνιστικές υποχρεώσεις διαδέχονται η μια την άλλη, όμως στον ΠΑΟΚ παράλληλα δουλεύουν και τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και συγκεκριμένα για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη έχει αναπτυχθεί έντονα μια φήμη, που θέλει τον ΠΑΟΚ να κυνηγά μια σούπερ περίπτωση, που είναι ικανή να σκορπίσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους των νταμπλούχων.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά το θέμα, στο photo story που ακολουθεί:

Στον ΠΑΟΚ πάντα κοιτάζουν για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι ικανοί να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας κατακόρυφα. Και ήδη τις τελευταίες ώρες, είδε το φως της δημοσιότητας ένα όνομα ικανό να… ταράξει τα νερά στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για έναν… παλιό γνωστό, έναν άνθρωπο που δέθηκε όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια με την ομάδα του ΠΑΟΚ και προσέφερε πολλά. Φυσικά μιλάμε για τον…
… Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς! Ο Σέρβος επιθετικός φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν από την Αλ Ιτιχάντ, μόλις λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του και όπως είναι φυσικό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη ο Σέρβος επιθετικός εξιτάρει πολλούς φίλους του ΠΑΟΚ.
Η πόρτα του Δικεφάλου είναι πάντα ανοικτή για τον Πρίγιοβιτς. Στην Τούμπα δεν ξεχνά κανείς το πόσο καθοριστικός υπήρξε στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα τα τελευταία δύο χρόνια.
Βέβαια για να προχωρήσει η υπόθεση, θα πρέπει ο Σέρβος να μείνει ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ, καθώς στον ΠΑΟΚ υπάρχει πάντα ο βραχνάς του Financial Fair Play από την UEFA. Για την ώρα όλα τα σενάρια είναι υποθετικά και είναι πολύ δύσκολο να γίνουν οποιεσδήποτε προβλέψεις.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×