Πειθαρχικός έλεγχος σε πέντε αστυνομικούς για το «ντου» Μελισσανίδη στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Σε απολογία κλήθηκαν πέντε αστυνομικοί για πλημμελή άσκηση καθηκόντων με αφορμή την επίσκεψη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και του Γιάννη Παπαδόπουλου στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ μπορεί να κρίθηκε από την αθλητική δικαιοσύνη, ωστόσο, το στόρι του «ντου» έχει και συνέχεια.

Πέντε αστυνομικοί κλήθηκαν σε απολογία για πλημμελή άσκηση καθηκόντων από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό.

Πρόκειται για έναν αστυνομικό διευθυντή, έναν αστυνόμο και τρεις αστυφύλακες για τους οποίους διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

H ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής έχει κινηθεί ήδη η πειθαρχική διαδικασία σε βάρος (5) αστυνομικών (Αστυνομικού Διευθυντή, Αστυνόμου και τριών Αστυφυλάκων), οι οποίοι κλήθηκαν σε απολογία για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους, σε σχέση με περιστατικό εισόδου ατόμων στα αποδυτήρια των διαιτητών της ποδοσφαιρικής συνάντησης Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ., την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο Ο.Α.Κ.Α».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×