ΑΕΚ: Αρέσει και εξετάζεται «σουπερλιγκάτος» άσος (photos)

Στην ΑΕΚ δείχνουν «ζεστοί» για την περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή που εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της Super League.

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που στις πρώτες 6 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League έχουν τραβήξει πάνω τους τα βλέμματα των «μεγάλων», με την ΑΕΚ να έχει ήδη σχηματίσει θετική εικόνα για κάποιους.

Στην Ένωση παρακολουθούν κάποιες περιπτώσεις, οι οποίες ίσως προχωρήσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με μια εξ αυτών να βρίσκεται πιο μπροστά.

Για ποιον πρόκειται; Δείτε το παρακάτω photo story, στην gallery του onsports.gr και μάθετε τα πάντα για την υπόθεση.

Στην ΑΕΚ έχουν απλώσει τα δίχτυα τους και ήδη παρακολουθούν αρκετούς ποδοσφαιριστές που εντυπωσιάζουν με την απόδοσή του, στο φετινό πρωτάθλημα.
Ιδιαίτερη εντύπωση όμως έχει προκαλέσει ένας συγκεκριμένος παίκτης που οδηγεί την ομάδα του, στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Φυσικά μιλάμε για τον…
… Λισάντρο Σεμέδο. Ο 23χρονος Πορτογάλος (με ρίζες από το Πράσινο Ακρωτήρι) εξτρέμ, που αγωνίζεται κυρίως στα δεξιά αλλά μπορεί να προσφέρει και στα αριστερά, είναι δανεικός στον ΟΦΗ από την Φορτούνα Σιτάρντ.
Στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Super League 1 ο Σεμέντο μετρά τρία γκολ και μία ασίστ, κάνοντας ήδη τη διαφορά στην ομάδα του Ηρακλείου.
Ο δανεισμός του στον ΟΦΗ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, ενώ το συμβόλαιό του με την ολλανδική ομάδα λήγει το 2022, με την ΑΕΚ να εξετάζει προσεκτικά την περίπτωσή του.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×