Παναθηναϊκός: Για αυτό δεν θα έχει… πλάγια μπακ με τη Λάρισα!

Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε τον Ματίας Γιόχανσον να εκτίσει την ποινή του στο Παναθηναϊκός – ΑΕΛ, όπως και ο Εμάνουελ Ινσούα, και αυτό… προκάλεσε απορίες.

Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ, στις 15:00, σε μια αρκετά σημαντική αναμέτρηση υπό την έννοια ότι η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει την ευκαιρία να πάρει δεύτερη σερί νίκη και να βελτιώσει ακόμα περισσότερο βαθμολογία και ψυχολογία.

Στο παιχνίδι αυτό ο Έλληνας τεχνικός είχε αποφασίσει να μην έχει τον Εμάνουελ Ινσούα, δηλώνοντάς τον να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών. Εν τέλει, ο Γιώργος Δώνης αποφάσισε να μην έχει ούτε τον Ματίας Γιόχανσον, δηλώνοντας και τον Σουηδό να εκτίσει κόντρα στους «βυσσινί». Ο Παναθηναϊκός θα πάει δηλαδή χωρίς πλάγια μπακ κόντρα στην ΑΕΛ…

Η απόφαση αυτή του Δώνη, προκάλεσε αρκετές απορίες, όμως, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν… τρελάθηκε ξαφνικά. Υπάρχει εξήγηση για την επιλογή του αυτή, και δεν είναι άλλη από ένα πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Ματίας Γιόχανσον. Ο Σουηδός έχει έναν μυϊκό σπασμό στη μέση, δεν προπονήθηκε την Τρίτη (23/10) και προφανώς θα είναι ανέτοιμος την Κυριακή. Συνεπώς, προτιμήθηκε να εκτίσει την ποινή του από τη στιγμή που δεν θα ήταν έτοιμος να αγωνιστεί έτσι κι αλλιώς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×