Αποκάλυψη βόμβα του Κούγια για το μέλλον του Ουάρντα (photos)

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και ήταν αποκαλυπτικός για τον Αμρ Ουάρντα.

Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη παιχνίδι της ΑΕΛ ήταν ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος απασχόλησε για το γκολ που έβαλε στον Παναθηναϊκό, αλλά και για την εκρηκτική συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό.

Δείτε όσα είπε ο Κούγιας για τον Ουάρντα στο ακόλουθο photostory

Αρχικά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ μίλησε για το πώς έγινε η μεταγραφή του Ουάρντα.
Ο Κούγιας υποστήριξε ότι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών έλαβε τηλεφώνημα από τον Μάκη Γκαγκάτση που του είπε πως ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να δώσει στον ίδιο προσωπικά τους Κάτσε και Ουάρντα.
Ο Κούγιας στη συνέχεια μίλησε με τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει θέμα με τον Κάτσε που είναι… «Γερμανός» αλλά πρόσθεσε πως ο Ουάρντα θα του τινάξει στον αέρα τα αποδυτήρια.
Ο Αλέξης Κούγιας τον καθησύχασε λέγοντας πως θα αναλάβει προσωπικά τον Αιγύπτιο και πως στην πρώτη... στραβή θα τον απομακρύνει.
«Είναι ένα παιδί, απορώ γιατί δεν παίζει στον ΠΑΟΚ. Βέβαια ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς σταρ, ο ίδιος αισθάνεται σταρ και μάλλον παρεξηγείται η συμπεριφορά του» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ.
Το καλύτερο το φύλαγε για τα τέλος ο Αλέξης Κούγιας, καθώς έριξε μια βόμβα για το μέλλον του Ουάρντα. Αποκάλυψε πως ο Αιγύπτιος διατηρεί σχέση με μία κοπέλα στη Λάρισα, μένει σε μία οικογένεια στην πόλη και πως σκέφτεται και να την παντρευτεί.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×