ΠΑΟΚ: Όλα τα μάτια στον παιχταρά του (photos)

Όλη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της στον ΠΑΟΚ και το μεγάλο του αστέρι - Πόσο... υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον, ποιες οι βασικές ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζεται την πορεία προς την υπεράσπιση της κατάκτησης του περσινού νταμπλ και ήδη έχουν βγει αρκετοί πρωταγωνιστές για τους πρωταθλητές και κυπελλούχους Ελλάδος.

Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα μπορεί ακόμα να μην έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία της στους αγωνιστικούς χώρους, όμως παραμένει αήττητη (44 παιχνίδια και συνεχίζει) και βρίσκεται μια... ανάσα από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό.

Φυσικά μέσα από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ έχουν ήδη αναδειχθεί αρκετοί ποδοσφαιριστές που αποτελούν πλέον και τους απολύτους πρωταγωνιστές για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι εμφανίσεις τους έχουν αναγκάσει μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους να στρέψουν την προσοχή τους στην Ελλάδα, προκειμένου να τους παρακολουθήσουν με μεγαλύτερη προσοχή. Ένας μάλιστα έχει... τρελάνει τους πάντες και αν συνεχίσει έτσι, στην Τούμπα αναμένεται σύντομα να δουν πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Για ποιον μιλάμε; Δες στο παρακάτω άλμπουμ για να μάθεις τις λεπτομέρειες για τον παιχταρά.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει δυναμικά την πορεία του για την υπεράσπιση των τίτλων που κατέκτησε το 2019 και ήδη και αρκετούς πρωταγωνιστές στη φετινή σεζόν
Ποδοσφαιριστές που δείχνουν πως φέτος κάνουν το μεγάλο βήμα και είναι έτοιμοι να ανοίξουν... τα φτερά τους για μια σπουδαία καριέρα.
Ένας όμως έχει κερδίσει ήδη αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες και αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς, το χρήμα θα πέσει σαν βροχή στην Τούμπα.
Μιλάμε φυσικά για τον Δημήτρη Λημνιό, που έχει καταφέρει να προσελκύσει με τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ και την Εθνική Ελλάδας το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων
Οι ομάδες που φέρονται να παρακολουθούν τον 21 ετών άσο είναι η Άντερλεχτ, η Άιντραχτ Φρανφούρτης, η Μονακό και η Σασουόλο, ανεβάζοντας κι άλλο έτσι τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
Κάπως έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες ο νεαρός παίκτης να κληθεί από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με καλύτερους οικονομικά όρους για τον ίδιο και παράλληλα να υπάρξει επέκταση στη διάρκειά του
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×