Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και πότε επιστρέφει στη δράση (photos)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή του. Πότε όμως θα πατήσει το χορτάρι με τη φανέλα του Ολυμπιακού;

Σχεδόν εννέα μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπέστη ρήξη χιαστού. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τέθηκε νοκ άουτ στις 17 Φεβρουαρίου και έκτοτε δίνει τη δική του μάχη για να επανέλθει στη δράση.

Ο Χριστοδουλόπουλος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων την Παρασκευή (8/11) για πρώτη φορά και όλα δείχνουν πως μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, παρότι οι αρχικές εκτιμήσεις τον ήθελαν να επανέρχεται στην αυγή του φθινοπώρου.

Τι συνέβη και πήγε πίσω η επάνοδός του; Πότε θα πατήσει το χορτάρι για να αγωνιστεί ξανά με τα «ερυθρόλευκα»; Η απάντηση στο photostory που ακολουθεί...

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.
Ο Έλληνας άσος του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη χιαστού τον περασμένο Φλεβάρη και κάνει αγώνα δρόμου για την επάνοδό του.
Μολονότι αναμενόταν νωρίτερα η επιστροφή του, κάτι συνέβη στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του (πιθανότατα θλάσεις) και πήγε πίσω η διαδικασία επανένταξης του.
Ο Χριστοδουλόπουλος νιώθει καλύτερα πλέον και αν όλα πάνε καλά θα είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο στις 23 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως μετράει αντίστροφα για να πατήσει ξανά χορτάρι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×