ΟΦΗ: Ξεμούδιασμα με εξάρα στον ΠΟΑ

Φιλική νίκη του ΟΦΗ επί του ΠΟΑ με 6-1.

Τη νίκη με σκορ 6-1 πήρε ο ΟΦΗ απέναντι στον ΠΟΑ, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα προπονητικού χαρακτήρα διάρκειας 60 λεπτών, που διεξήχθη στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο το πρωί του Σαββάτου (16/11).

Στο 17’ ο Φελίπε Σόουζα άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Μάνος με ωραία ατομική προσπάθεια διπλασίασε τα γκολ του ΟΦΗ, αφού πρώτα πέρασε και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Στο 24’ ο Σαμουηλίδης μείωσε σε 2-1 για τον ΠΟΑ με κεφαλιά, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Φελίπε Σόουζα έκανε το 3-1 για την ομάδα μας, πετυχαίνοντας έτσι το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 50’ ο Βαζ με υπέροχη ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ νίκησε τον Γκογκόση για το 4-1, ενώ με γκολ των Νοικοκυράκη και Φιγκεϊρέδο στο 53’ και στο 56’ αντίστοιχα, διαμορφώθηκε το τελικό 6-1.

Ο Γιώργος Σίμος θέλησε να δώσει χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, με τους Γουάλι, Περδίκη, Φελίπε Σόουζα να είναι οι μοναδικοί που συμμετείχαν σε όλη τη διάρκεια του 60λέπτου.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Γουάλι, Γιαννούλης, Περδίκης, Κουτρουμπής, Μπράουν, Σουρνάκης, Ναμπί, Νέιρα, Φελίπε Σόουζα, Ντίνας, Μάνος.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Νάστος, Βαζ, Σακόρ, Στάικος, Κοροβέσης, Μπολάκης, Νοικοκυράκης, Φιγκεϊρέδο.

ΠΟΑ (M. Σκύβαλος): Ρουμπάκης, Μαρκουλάκης, Βολονάκης, Πετράκης, Σαμουηλίδης, Ρωμανάκης, Νίκολλι, Κερμενίδης, Καϊμακαμούδης, Πλουσής, Ξυλούρης.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Γκογκόσης, Γιαλυτάκης, Βορριάς, Τζουανάκης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×